quarta-feira, 6 de novembro de 2013

pipocas + doce + canela



Adoro pipocas e a ideia de juntá-las a canela agrada-me. Receita já aqui em baixo.



Cinnamon Kettle Corn
3 tablespoons coconut oil
1/3 cup corn kernels
2 tablespoons granulated sugar
1/4 teaspoon ground cinnamon
sea salt to taste
In a medium saucepan with a tight-fitting lid, place the coconut oil.  Place over medium heat and allow to melt.  Add the corn kernels and sprinkle with granulated sugar.  Place the lid over the pan, keeping the lid slightly ajar.  Allow popcorn to begin popping.  Once or twice, cove the pan completely, and use pot holders to lift the pan and shake it.  When popping slows, remove from heat and sprinkle in cinnamon and sea salt to taste.  Shake into a bowl and serve immediately.  

3 comentários:

A Gata de Saltos Altos disse...

Pipocas com canela? Não conhecia. Mas tbm gosto da ideia. Tenho de experimentar! =)

http://agatadesaltosaltos.blogspot.pt/

Pedro disse...

Esse milho não está demasiado escuro!?!?

Marlene Martins disse...

Hum *-* também me agradou!